Selamat Datang ke SLI Versi 3.0

Apa khabar semua? Admin ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang mendaftarkan diri sama ada sebagai Industri ataupun Pelajar di dalam Sistem Latihan Industri  (SLI)

Industri-SLI-Pelajar

Objektif SLI ialah untuk menghubungkan Pihak Industri dengan Pelajar yang sedang mencari tempat untuk menjalani Latihan Industri.

SLI akan menjadi mediator kepada proses ini agar maklumat yang cukup boleh disampaikan oleh pihak Industri di Malaysia khususnya melalui portal ini.

 

Pelajar-SLI-Industri

SLI juga akan bertindak sebagai portal rujukan pelajar sebelum, semasa dan selepas menjalani Latihan Industri.

Perkongsian dari masa ke semasa di portal iniboleh mengesahkan keperluan semasa Industri yang perlu difahami seterusnya menyediakan kredibiliti pelajar untuk menempuh alam kerjaya kelak.

Selamat Datang ke SLI Versi 3.0

Sebagai tanda penghargaan kepada pihak Industri yang pernah mendaftarkan diri di dalam sistem SLI Ver 1.5 dan Ver 2.0 yang lepas, bahagian tknikal kami sedang menghantar e-mel pengesahan e-mel untuk tuan/puan. Tuan-puan akan menerima langganan khas sebagai token terima kasih.

Kami juga akan melancarkan tawaran-tawaran yang khas kepada Industri dari masa ke semasa supaya portal ini menjadi medan yang relevan dengan Latihan Industri semasa di Malaysia.

Kiriman Terkini